Отслабване със сливи и круши

сливиАко търсите бърза диета за отслабване, може да се възползвате от качествата на сливите и крушите , за да свалите 1 кг и половина за три дни. Ако искате да разберете как се постига ефектът с тази диета, прочетете статията.

Плодовете са верни съюзници на всички, които искат да отслабнат, а сливите и крушите притежават свойства, чрез които организмът може да постигне желания резултат по- бързо. Защо не се възползвате от качествата им, за да свалите 1 кг и половина за 3 дни?

Защо сливите и крушите ще ти помогнат да отслабнеш?

Първо, защото притежават малко калории. Една круша, средна на големина, т.е., около 178 грама, съдържа 101 калории. А една слива, към 66 грама – 30 калории. Но това далеч не са единствените характеристики на двата плода. И сливите, и крушите, съдържат антиоксиданти – витамин С, цинк и магнезий и др. Освен това, са богати на фибри, които пречистват тялото, като стимулират чревната перисталтика и елиминират токсините.

Как да отслабнем със сливи и круши за 3 дни?

Според тази диета, единствените плодове, които можете да консумирате, са сливите и крушите. Може да ядете и риба, катокруши единствен източник на протеини от животински произход.

Трябва да ядете общо 2 сливи и 2 круши – без да ги белите, през целия ден. Ако искате, може да ги консумирате и под формата на прясноизцеден сок.

Примерно меню на диетата:

Закуска: 1 чаша зелен чай с филия пълнозърнест хляб и резен сирене. 1 круша
Предиобяд: 1 слива
Обяд: 1 чаша вода с прясноизцеден лимон 15 минути преди обяда. Салата от кафяв ориз, риба тон, броколи и варен морков. 1 круша
Следобедна закуска: 1 чаша сок от изцедени сливи и круши с 1 лъжичка ленено семе.
2- ра следобедна закуска: 1 слива
Вечеря: 1 чаша вода с прясноизцеден лимон 15 минути преди обяда. 1 парче риба на скара със салата – комбинирайте зеленчуци с различни цветове. 1 порция диетичен желатин

Рецепта с круши. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване