Кои напитки трябва да изключите от диетата си

диетаПонякога тялото има нужда и от захар – точно за това често хората си вземат газирани напитки вместо  нещо по – здравословно. Точно защото съдържат захар,  газираните напитки са вредни, особено неподходящи са,  ако спазвате някаква диета. Захарта е ваш враг, защото винаги ви кара да хапвате още и още и така никога няма да отслабнете, дори напротив. В една чаша газирана напитка се съдържат около 10 чаши захар. Нездравословни са и напитките с кофеин.

КАФЕ – ако хората пият кафе, но по мъничко, и то чисто – без захар, мляко и т.н. може да им се отрази добре на здравето и дори да отслабнат. Но ако прекаляват с капучино, айс кафета и т.н. дори може да напълнеят, защото те са много калорични.

АЛКОХОЛ – не е напълно забранен, но пийвайте по малко, особено ако сте на диета. Избягвайте коктейлите.алкохол

МЛЕЧНИ ШЕЙКОВЕ – това са уж напитки, но ако трябва да бъдем честни,  са си десерти. Богати са на калций, но и на много захар, също и мазнини. Имайте в предвид, че един млечен шейк, взет от заведение,  се равнява на 700 калории. Но ако все пак ви се пийва, вземете си, само че малък.

МЛЯКО – млякото е богато на хранителни вещества. Пълномасленото има повече калории от обезмасленото, но е по – вкусно, по – полезно и с повече калций. Ако искате по – бързо да отслабнете вземете си такова с ниско съдържание на мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване