Кедровите ядки помагат за отслабване

диетаКедровите ядки освен, че са страшно вкусни, са и много полезни. Британски учени направили множество изследвания, чийто резултат сочел, че този вид ядки могат безпроблемно да преборят наднорменото тегло. Те убиват апетита и така намаляват приемането на излишни калории.

Проучванията са направени върху няколко жени, страдащи от затлъстяване. Преди всяко от основните хранения си хапвали кедрови ядки, вследствие на което поемали значително по – малко от храната, защото кедровите ядки ги засищали и така отслабнали.

Кедровите ядки имат шестдесет процента мастни киселини и седемнадесет процента лесносмилаеми протеини. Богати са и на минерали и витамините А, В, С, Е. С тяхна помощ се нормализират обменните процеси в организма. Кедровите ядки могат да се консумират от всички, недиета са вредни и нямат противопоказания. Помагат при алергични заболявания, атеросклероза, проблеми със стомаха и сърцето. Най – хубаво ще е ако се консумират в натурален вид – сурови, непреработени.

От кедровите ядки се прави масло, с което можете да овкусите салатата си или някакво друго ястие. Включете кедровите ядки в своята диета за отслабване, заменете някое от храненията с тях, или ги хапвайте преди основното хранене, или когато усетите глад. Те ще ви заситят,защото са хранителни, ще се чувствате добре, няма да бъдете постоянно гладни и едновременно с това ще отслабнете толкова, колкото желаете, в зависимост колко време ще спазвате диетата. Не забравяйте да се храните здравословно и да спортувате, за да сте сигурни, че ще има ефект.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване