Диета за отслабване с аромат!

хггРешите ли да минете на тази диета, ще отслабнете с 12 килограма за шест месеца. Ароматът е един от най-важните елементи на храната, който пряко засяга чувството на ситост. От древни времена хората са  използвали ароматите за по-пълно насищане и влияние върху психиката на човека.

Особено успешна практика, базирана на ароматите, са развили източните народи. Видът на храната, мирисът й и комбинацията от аромати са важни компоненти в хранителната култура в Китай, Индия, Тайланд и Япония.

Съвременните изследвания потвърждават, че ароматите в храната може да ускорят или забавят  насищането по време на хранене и следователно, ако правилно ги ползвате, може да отслабнете. Така че, холандските изследователи вече използват сложни ароматни съединения при производството на някои хранителни продукти.

Вдишването на аромати може да се използва, както като самостоятелен метод за загуба на тегло, така и в комбинация с други диети. За самостоятелно отслабване може да използват ароматните свойства на някои продукти. Ако в рамките на петнадесет минути преди хранене да се помирише аромат на ягода, банан, ванилия или мента, тогава процесът на насищане ще се случи по-бързо и ще ядете по-малко и като резултат ще губите тегло постепенно.

fun_weight_loss_tricks_2У дома можете да си приготвите специална смес от аромати за бързо засищане. Вземете парче банан, парче зелена ябълка, няколко ягоди, една чаена лъжичка мента и ванилия, добавете растително масло /по-добре студено пресован зехтин/ и цялата тази смес  затоплете на огън. Полученият състав се диша в продължение на 10-15 минути преди хранене или когато се почувствате гладен. Тази проста процедура позволява безопасно да се намали количеството на консумираната храна  и следователно помага при отслабване.

Процеса на отслабване с ароматна диета протича бавно, килограмите свалени за един месец са  не повече от 1 или 2, но ако го комбинирате с достатъчно физически упражнения, разходки, масаж и антицелулитни процедури, тогава броят на свалените килограми ще се повиши значително.  Всичко е във вашите ръце, ароматната диета не е за изпускане, тя е лека и ефективна!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване