Как да се сдобиете с холивудско тяло

диетаГоляма част от холивудските звезди имат такива тела, за които можем само да си мечтаем. Всъщност много лесно можем и ние да се сдобием с такива. Ето какво да направите, за да стане с това.

Гледайте на упражненията като приятели, а не като на нещо, което е създадено само за да ви измъчва. Бъдете им благодарни, че чрез  тях ще можете да отслабнете. Всъщност движението е и много полезно. Когато започнете да ги приемате като нещо хубаво, тогава и ще ви станат приятни.

Постоянно си отбелязвайте колко калории сте приели, и не спирайте да ги изчислявате, за да не прекалявате с техния прием. Приемайте по – малкодиета калории, отколкото изразходвате. Емоционалните ви състояния не ви извиняват,  ако сте прекалили с храната – въобще не си го позволявайте. Ограничавайте количеството на порциите.

Обичайте себе си, уважавайте това, което сте и се опитайте съвсем малко да отслабнете,  ако имате нужда или да се усъвършенствате в някакво друго отношение – не сте Анджелина Джоли и никога няма да бъдете, но…… можете да бъдете секси по вашия си начин.

Поставете си цели, но  които да са лесно осъществими, а не да сте Антонио Бандерас,  например. Такава може да бъде: Искам да отслабна!

Как да се сдобием с тяло за червения килим в Холивуд. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване