Белият чай – най- добрият помощник при отслабване

диетаСред всички чайове, за които се знае, че помагат в отслабването, най – ефикасен е белият чай. Той се бори срещу появата на мастни клетки. Той бива по – малко преработван от останалите видове чай – дори и от черния и зеления. Точно заради това в него остават по – голямо количество хранителни вещества, които помагат за отслабването.

Лошото обаче е, че той е доста скъп, защото се прави само на няколко места в света, а и листата, които биват събирани за неговата направа могат да бъдат намерени само два дни годишно. Ако пък тогава вали дъжд няма да има никаква реколта.

Освен, че помага за отслабването, белият чай е и много полезен – влияе добредиета на хомеопатичната система и имунната система, полезен е за сърцето, кожата, тонизира и зарежда с енергия. Богат е на витамин Р ( полезен за кръвта ) и флуор ( полезен за зъбите ).

Този вид чай не се приготвя с вряла вода – нейната температура не бива надвишава 80 градуса.
За разлика от черния или пък зеления чай, белият чай не е силна напитка, макар да е много богат на хранителни вещества.

За най – добри резултати добавете тази напитка във вида диета за отслабване, която спазвате, и съчетайте цялото това нещо със спорт и интензивна физическа активност.

Как да приготвим бял чай. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване