Отслабване с диетата на д-р Майк Морено

диетаДиетата се състои от три етапа, като всеки продължава по седемнадесет дни. Благодарение на тази диета ще отслабнете много бързо и ще се подобри метаболизма ви,  гарантира д–р Морено.

През първия етап не трябва да приемате повече от 1200 калории дневно. Организмът  се пречиства, хидратира, подобряват се и хранителните навици, а също така се стимулира и топенето на мазнините.

Вторият  етап вече позволява да се консумират и някои по – калорични храни. Според Морено, това разнообразие на храните поддържа нивото на метаболизма в отлично състояние, предотвратява „скучното” меню, и помага да отслабнете най – малко с три килограма.

През третия етап трябва да се опитате да задържите постигнатите резултати, макар че с менюто, което той препоръчва ще имате възможността да свалите още един или два килограма. Единственото правило е да се храните здравословно.

Дори и след като диетата приключи не се изкушавайте от вредните храни, сладкото, пърженото, за да бъдете винаги във форма. Спортувайте най – малко по петнадесет минути дневно – предимно ходене, правете и упражнения.

По време на диетата не яжте захар, сладко, преработени храни, пържено.

Наблягайте предимно на зеленчуците, яйцата, плодовете, ядките и нетлъстите меса.диета

Примерно дневно меню:

Храни, богати на протеин можете да ядете без ограничения
Плодове – най – много по два на ден
Кофичка обезмаслено кисело мляко
Едно, две парчета нетлъсто месо
Зелен чай
Пийте много вода – най – малко по литър и половина на ден

Това важи както за първия, така и за втория етап.

През третия етап можете да си позволите така наречените здравословни въглехидрати – например боб, царевица, ориз, тиква, булгур, сладки картофи.

Редувайте дните – например, ако през първия ден сте поели храни бедни на калории, през втория ще можете да си позволите малко по – калорични неща.

След края на този хранителен режим, връщайки се към стария начин на живот,  започнете да добавяте храните постепенно. Яжте предимно здравословни храни.

Съвети за отслабване от д-р Морено. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване