Как да отслабнем с минимум 20 килограма

отслабванеАко имате нужда да свалите не просто 2, 3 килограма от теглото си, а положението вече е много зле и искате незабавно да се сбогувате с поне 15 или 20 киограма, това е вашата диета. Двете основни неща за отслабването са диетата и спортуването. Те са неразделни и не бива да подминавате нито един от тези два елемента. При двата пола нещата стоят по различен начин.

Ако вие сте жена и искате да отслабнте възможно повече трябва да спазвате диета, съобразена изцяло и единствено с вашия организъм, а след това преминете и към упражненията.
Режима, който ние ви предлагаме се състои от три части:
Първи етап:
Яжте сравнително по – малко, избягвайте калоричните храни и щандовете в магазина, които ви изкушават. Масажирайте редовно тялото, разхождайте се, но не се изморявайте прекалено.
Втори етап:
Той започва тогава, когато вече сте отслабнали с минимум 6 килограма. Тогава вече можете да си позволите по един път в седмицата да се диетанасладите на едно от ястията, които най – много обичате. Упражненията вече трябва да станат много по – сериозни и усилени. Поне по три дни правете йога, разтягащи упражнения, бързо ходене и др. Не е задължително да посещавате фитнеса или различни курсове, упраженията позволяват да ги практикувате от вкъщи.
По време на финалната фаза хубавото е, че сами избирате какво да хапвате, по колко пъти на ден, дори можете да си позволите веднъж седмично да си хапнете това, което харесвате. Не прекалявайте, яжте здравословно и не забравяйте тренировките.

Същото се отнася и за мъжете. Но разликата между жените и мъжете е, че мъжете отслабвате предимно като правят упражнения, а не спазвайки диети. За добри резултати съчетавайте и двете. Не наказвайте организма си с много тежки упражнения, и прекалено гладуване. Хубаво е ако започнете с ходене и лека диета. Постепенно увеличавайте упражненията и ограничавайте храненията. Дори и когато сте отслабнали недейте да забравяте спорта, не се тъпчете с вредни калорични храни. Така само усилията ви ще отидат напразно, и ще напълнеете отново.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване