Сладко – кисела диета с лимони и мед

отслабване лимони медЛимоните съдържат много витамин С, изключително подходящи са за вашата диета, ако целта ви е да отслабнете. Този плод тонизира организма и премахва токсините. Бори се и с излишните мазнини. В комбинация с меда резултатите ще са възхитителни. По време на тази диета трябва да консумирате само и единствено лимони и мед. Нищо друго! Можете да пиете само вода и зелен чай. Препоръчва се наблягане на течностите.
Тя е кратка – прилага се два дни, но докато те изминат трябва да премахнете всички храни от менюто си.
Нужни са ви около 3 литра вода, мед и лимони. Водата не може да бъде минерална, а изворна. Лимоните, които ви трябват са 15 на брой, а меда – 50 грама. Изтискайте лимоните, към тях добавете вода и меда. Диетата е богата на кислени, затова отслабването е толкова скоростно.
лимони мед отслабванеЛогично е, че за толкова малко време няма как да свалите всички мазнини, които сте натрупали, но пък със сигурност ще сте отслабнали. Заради меда ще се чувствате сити и няма да усещате глад, което ще ви предпази от изкушенията.
Ако не сте добре със здравето, прилошава си, имате гастрит или язва не рискувайте с тази диета. Лимоните са много кисели и дразнят стомаха, затова при такива случаи въобще не рискувайте здравето си.
Ако искате все пак да я опитате направете го в почивните си дни. Ако успеете тези два дни да издържите на бедното меню, в никакъв случай не я удължавайте. Изчакайте да измине поне една седмица, и чак след това я повторете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване