Как да влезем в идеална форма за сватбата

сватба диетаДори и най – безпощадната диета не би могла да сътвори чудеса с фигурата ви, а всяка булка иска да е перфектна в деня на сватбата си. За тази цел трябва да свали някой килограм от себе си.
Само две седмици ще са напълно достатъчни, за да отслабнете най – малко с 8 килограма, но целта на тази диета, която ще ви предложим разбира се е да не си ги възвърнете отново за отрицателен период от време.
Не трябва да прекалявате с храненето, но и да бъде балансирано. Калориите не трябва да бъдат прекалено много, но продуктите, които ядете е задължително да са разнообразни. По този начин организмът на бъдещата булка ще си набавя необходимите витамини, без които ще заприлича на призрак. Калориите за един ден не е желателно да бъдат повече от 1100. Не трябва нито да ги надвишавате, нито пък да са прекалено малко.
Хранете се по пет пъти на ден. Така няма да се чувствате толкова гладни и да мислите непрекъснато за ядене. Яжте спокойно и сдъвквайте много добре храната. Всяко отделно хранене трябва да продължава най – малко около петнадесет минути. Между храненията оставяйте по три часа време.
Най – малко седемстотин грама различни зеленчуци трябва да консумирате на ден, 50 грама месо, около 150 грама риба, извара и зехтин ( може и олио ) – по една лъжица.
Диетата позволява и приема на мляко, но нискомаслено. Не трябва в него да има плодове. Пийте и много течности, взависимост от килограмите ви.
сватба диетаТази диета категорично забранява пърженото – месото, както и зеленчуците могат да бъдат варени или печени.
Позволено е да пиете и чай и кафе, но без захар, и то само сутринта.
Ограничете и употребата на сол.
Ето и едно примерно меню за деня:
Закуска: прясно изцеден сок от плодове, пилешко месо – 100 грама, и два вида зеленчук.
Преди обяд: някакъв плод или чаша мляко
Обяд: зеленчукова супа, задушени зеленчуци, месо и филийка хляб
Слетобедна закуска: един плод или зеленчуци и извара
Вечеря: салата, риба, плодове, извара
Преди да си легнете изяжте чаша кисело мляко, но без да слагате захар в нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване