За да отслабнете, трябва да имате добри хранителни навици

диетаФакт е, че много хора дори и да спазват диета,  не могат да постигнат целите си и да имат перфектна фигура. А дори и да отслабнат – то е временно – след края на диетата отново възстановяват изгубените килограми. Причината не е задължително в диетата, а във вредните навици. Когато вие сте свикнали да ядете вредни храни и не успявате да устоите на изкушението, няма как и да очаквате блестящи резултати.

Човек трябва да умее да казва не, и да преодолее страстта си към храната – много хора ядат дори и да не са гладни, или просто защото им е вкусно.

Вие трябва да изберете по какъв начин да се храните , и с каква храна.

Не си мислете, че ако започнете диета,  ще я спазвате определено време и след това ще се върнете към предишния си начин на живот. За да изглеждате винаги добре, трябва и винаги да внимавате какво ядете, и да се храните здравословно.диета
Няма как да отслабнете,  ако не се движите и не спортувате. Пък и по този начин стягате тялото си.

Не яжте еднообразна храна всеки ден. Хранете се с  всякакви храни, за да заредите организма с всички необходими му витамини и хранителни вещества.

Не всички мазнини са вредни – някои са препоръчителни, риба например или пък ядките. Ограничете, но не спирайте употребата на мазни храни.

Вместо да пиете нещо, по – добре хапнете един плод. В напитките по принцип има много захар.

Пийте вода.

Как да имаме добри хранителни навици. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване