Диета преди важно събитие

Ако скоро ви предстои някакво събитие, сигурно искате да свалите няколко килограма като направите диета. Ето някои съвети как с лекота да се справите с отслабването:

събитие

Навярно се притеснявате дали ще успеете с диетата, как ще изглеждате след нея и пр. Това притеснение обаче може да се превърне силно напрежение. Когато веднъж позволим някакво притеснение да се превърне в обсебващо, вече имаме сериозен проблем и започваме да допускаме грешки.

Ето кои са най- често срещаните грешки, които допускате преди важно събитие:

Искате да свалите 40 кг през двата месеца до предстоящото събитие, например сватба. Трябва да отслабвате постепенно и чрез много упражнения.

Да свалите за двата месеца килограмите, които сте трупали пет години е нещо невъзможно да се постигне чрезсъбитие1 здравословни методи. Трябва да свалите излишните килограми за същото време, което ви е отнело да ки качите.

Да правите опасни диети и да се самолекувате. Не правете изтощителни диети с прекалено малко калории, особено в съчетание с интензивни тренировки. Вероятно ще постигнете много по- лош резултат от началното си състояние. Липсата на хранителни вещества ще ви се отрази и може да причини проблеми, които досега не сте имали.

Съвети за отслабване преди събитие

Не се оставяйте да ви подлъже стреса от мисълта да изглеждате по- добре на празника. Правете упражнения за топене на мазнини, в съчетание с балансирана диета. 20- 30 минути кардио упражнения ще подобрят кръвообращението ви. Включете и друга физическа активност като ходене пеша и каране на колело.

Не пропускайте хранене, защото когато гладът ви притисне, трудно ще му удържите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване