Диета за отслабване „Светофар“

диета светофарТази диета се основава на хранене с продукти в различни цветове в различните дни. Например първия ден от диетата с червни храни, втория – със зелени, третия – с жълти. Ефект със сигурност има, и то забележителен. Отслабването е гарантирано. То е така, защото храненето с еднотипни храни за деня пречиства организма.

Ограничения за това какви точно плодове и зеленчуци да консумирате няма. Другото хубаво е, че не усещате глад. Снабдявате и организма си с нужните му витамини и минерали. Най – много плодове можете да намерите, когато лятото се изнизва, и наближава есента, затова и тогава е най – подходящото време да започнете диетата. Ще ви бъде и много по – лесно да определите менюто си, което задължително трябва да съответства на посочените условия
1. Първия ден яжте жълти храни – пъпеш, лимони, бяло грозде, кайсии, жълта диня, картофи, царевица, моркови, ядки
диети2. През втория ден наред са зелените храни – спанак, краставици, броколи, лапад, пресен лук, зелени ябълки, киви, зелен боб, круши, зелен чай и т.н.
3. Това е последен ден от диетата и позволява приема само на червени продукти – цвекло, домати, ягоди, червени ябълки, червено грозде, розов грейпфрут, малини, вишни и т.н. Може да пиете чай от шипки, или каркаде
Естествено можете да ядете само плодове и зеленчуци в натурален вид – без никакви меса, консервирани храни, сладко и т.н.
Така само за три дни ще отслабнете най – малко с два килограма. Ако имате нужда ( ако водите уседнал начин на живот, често ви се налага да хапвате готови, висококалорични храни ) можете да прилагате диетата всяка седмица.

Виж кои диети са вредни за здравето! Интервю с д-р Емилова! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване