Диетата, която спазва Боб Харпър

диетаБоб Харпър споделя, че по – скоро се храни здравословно, а не набляга толкова на някакви строги диети. Той приема балансирано мазнини, въгехидрати и протеини. В умерени количества си хапва пълнозърнести храни и плодове. Съветва ни да се храним предимно с това, което би допринесло за нашето здраве.

Препоръчва се да се храним преди да сме огладнели много, за да не се изкушаваме от висококалоричните храни и да не прекаляваме с количеството. Трябва да се храним често и с малки количества от различните продукти, в зависимост от годините и килограмите ни. Хубаво е,  ако се движим по – често.

Препоръчителните храни са: ябълки, боровинки, грейпфрут, ягоди, маруля, спанак, аспержи, овесени ядки, броколи, кафяв ориз, пълнозърнести бисквити, сьомга, яйца, говеждо месо, пълнозърнест хляб, риба тон, мляко и млечни продукти, ленено семе, фъстъчено масло, бадеми, обезмаслена майонеза, пуешко, горчицадиета и т.н.

Примерна диета:

Закуска: овесени ядки, една лъжица ленено семе, едно яйце, чаша боровинки
Втора закуска: чаша кисело мляко с нисък процент на мазнини
Обяд: пълнозърнеста питка и пуешко месо и малко обезмаслена майонеза
Следобедна закуска: няколко пълнозърнести бисквити, малко фъстъчено масло и парченце сирене
Вечеря: парче риба, опечено на скара, 200 грама зеленчуци и 100 грама кафяв ориз.

За да отслабнете, пък и да се предпазите от различни заболявания,  правете много упражнения, интензивни тренировки, кардио упражнения.

Водете си дневник с консумираните храни, и броя на тренировките. Хубаво е физическата активност да е по – голяма от погълнатите калории.

Боб Харпър – ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване