Свалете 5 кг за 7 дни с ябълки

С диетата с ябълки не само, че ще отслабнете бързо, но и ще останете здрави и заредени с енергия.

yabalki-1

Тази диета обаче не трябва да я спазвате повече от една седмица, защото организма има нужда от всички хранителни вещества, които няма как да си набавите по време на диетата и ще се почувствате твърде изтощени,  ако я прилагате повече време. Отслабване ще има, ако комбинирате ябълки с нискокалорични храни. Забранени са мазните храни, пърженото, сладкото, нишестените храни, соленото. Яжте по пет пъти дневно, пийте повечко вода и спортувайте.

Така изглежда примерното меню:

Закуска: добре сварено яйце – едно на брой, и една ябълка

Втора закуска: една ябълка и един морков

Обяд: половин чаша извара и две ябълки

Следобедна закуска: чаша мляко – може и прясно, може и кисело, но да е с нисък процент на мазнинидиета

Вечеря: парче риба на скара и ябълка

Има много диети за отслабване, които разчитат на ябълките, за да постигнат добри резултати. Те се използват или за пречистващи дни, или за прилагане за повечко време. Ябълките лекуват и различни заболявания. За да бъде отслабването трайно се хранете правилно ( здравословно ).

Пречистваща диета с ябълки:

През целия ден яжте само ябълки – най – много два килограма дневно и пийте много вода. Вследствие на това ще отслабнете, ще се пречистите от токсините, и кожата ви ще стане много по – еластична.

Друга диета с ябълки е комбинирането им с мляко, или пък с извара. На ден ви се полагат по килограм ябълки и литър мляко – прясно или кисело, но обезмаслено разбира се или пък 200 грама извара, като разделете това нещо на пет хранения. Спазвайте диетата три дни, и в никакъв случай не удължавайте този срок. За толкова време ще отслабнете с три килограма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване