Диетата за отслабване на Пиер Дюкан

пиер дюканПиер Дюкан е основателя на диета с помощта на която без съмнение юе можете да отслабнете. Принципа на тази диета е ограничен прием на въглехидрати, също и мазнини, които биват заместени от белтъчини. Съветите за отслабване на Дюкан можете да откриете в книгата му „Как да отслабнем завинаги”.

Той предлага да редувате приема на чисти протеини с приема на протеини в комбинация със зеленчуци. Ако през първия ден на диетата си например сте били само на протеини, следващия ден може да си позволите и зеленчуци.

Продължителността на този хранителен режим е пет дни. Пет дни ядете само храни, богати на белтъчини – това са месо, яйца, млечни продукти с нисък процент на масленост. През следващите пет дни ги комбинирайте със зеленчуци – такива могат да бъдат боб, царевица, картофи, ориз, леща, грах или някакви други по ваш избор. Забранени са хляба, тестените изделия, ядки, сладко и алкохол.
пиер дюканАко искате да отслабнете, опитвали сте какви ли не диети, лишавали сте се от любимите си храни, подлагали сте се на безпощадно гладуване, но не е имало никакъв резултат, или ако сте свалили няколко килограма, и след това сте си ги върнали отново, дори по – лошо – качвате и още някое и друго килце отгоре – то диетата на Пиер Дюкан е вашето решение.
Много хора споделят, че благодарение на тази диета са свалили от теглото си над десет килограма. И то без йо – йо ефект. Заявяват, че диетата действа, влияе изключително добре на настроението, и за разлика от останалите такива, които могат да пресдизвикат чувство а отпадналост – при тази ефекта е дори обратния – чувстват се освежени и бодри. Тя може да се прилага за какъвто перио искате докато отслабнете толкова, колкото ви се иска.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване