Млечно-зърнена диета за отслабване

млечно-зърнена диета

млечно-зърнена диета

Млечно-зърнената диета е особено популярна сред бебетата, но за съжаление не толкова много сред възрастните като средство за отслабване. А всъщност тя е супер полезна и ефективна, защото доставя всичките необходими за доброто здраве хранителни елементи.

Чрез спазване на млечно-зърнената диета за отслабване ще свалите до 12 килограма за две седмици. Резултатите варират при всеки отделен индивид, защото зависят от много вторични фактори: пол, възраст, кондиция, начин на живот и др.

Храна

По време на млечно – зърнената диета за отслабване се допуска прием само на каши от зърнени продукти, айран и прясно мляко. Използвайте овесени ядки, елда, трици или други нерафинирани зърна. Начинът на приготвяне е чрез заливане с гореща вода, не се варят. 1 чаша зърно се залива с половин чаша вряща вода, това се смята като една порция.

След като попарите продуктите разбъркайте хубаво и след това оставете за няколко часа в хладилник. Яжте колкото искате, но е строго забранено да се добавят захар, сол, плодове. Препоръчва се млякото да е нискомаслено.

Между храненията се позволяват до два кисели плода, зелева салата или една лъжица мед. Задължително пийте вода и / или билков чай без подсладител, колкото си искате.

Протичане

Кашите и млякото сами по себе си са достатъчно калорични и това няма да ви позволи да изпитвате глад. Освен това са съставени от сложни (също наричани „бавни” – б. а.), които се усвояват по – продължително време. Все пак не прекалявайте с порциите, защото ако изядете 5-6 купи с каша през деня, трудно ще направите качествено отслабване. Ограничавайте приема до 3-4 порции.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване