Лятна диета за отслабване

Огромна част от хората искат да са в добра форма през лятото и търсят перфектната диета за отслабване. Представяме ви интересен хранителен режим, който е особено подходящ за горещия сезон. Специалистите обещават, че ако всичко върви според очакваното и спазвате предписанията, само за около две седмици ще съумеете да смъкнете до 10 килограма от личното си тегло.

Тази диета не предвижда пълно гладуване, а здравословно хранене. Всичко, което трябва да направите е в продължение на една седмица да консумирате само плодове и да пиете достатъчно вода. Няма никакви ограничения в избора на предпочитан плод – комбинирайте ги както ви се харесва.

*Забележка: От психологическа гледна точка е препоръчително да започнете диетата в понеделник – нова седмица с ново начало

Лятна диета за отслабване с плодове

Понеделник – 1 кг плодове
Вторник – 1.5 кг
Сряда – 2 кг
Четвъртък – 2 кг
Петък – 1. 5 кг
Събота – 2 кг
Неделя – 1 кг

Здрав дух в здраво тяло

Плодовата диета за отслабване е полезна не само в борбата с наднорменото тегло, но и за цялостно изчистване от натрупаните токсини. Докато спазвате този хранителен режим, тялото ще има възможност да си почине и да възстанови загубените позиции. Препоръчва се да се спазва два пъти в годината. През останалото време също се старайте да живеете здравословно и не прекалявайте с приема на вредни продукти.

Практически съвет по време на отслабване

Въпреки че нямате тотално ограничение за прием на храна, напълно възможно е организмът да се стресира от рязката промяна и да почувствате истинска нужда да се натъпчете догоре. Не позволявайте това да се случи, тъй като ще провалите положените до момента усилия. Ако гладът за нещо пикантно натовари психиката не се измъчвайте – препечете си една филийка пресен хляб и направете сандвич с малко бяло месо и зеленчуци. Позволено е и през седмицата за плодово отслабване да хапнете и по 1-2 (максимум!) парченца шоколад на ден.

плодова диета за отслабване

Плодова диета за отслабване

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване