Лесна диета за добра форма и отслабване

Отслабване с плодове

Отслабване с плодове

Представяме ви една изключително подходяща за летния сезон диета за отслабване и детоксикация. В нейната основа стоят плодовете, въпреки че не е забранено да се приемат и други храни.

Освен желания ефект на отслабване, тази диета има и силно пречистващо свойство. То се обуславя от засиления прием на пресни плодове, които не само засищат глада, но и пречистват телесните органи от натрупаните отрови (токсини). Те се съхраняват в органите на тялото, които имат за цел да преработват всичко, което поглъщаме – черния дроб, бъбреците и стомаха. Ако успеете да правите тази диета един път в месеца ви обещаваме, че в кратки срокове ще се почувствате заредени с енергия както никога досега.

Съставителите на лятната плодова диета за отслабване са категорични, че само за три дни ще свалите до 4 килограма от вашето лично тегло. Просто трябва да се заредите с търпение, оптимизъм и малко воля.

Тридневна диета за отслабване с плодове

През първия ден трябва да се приемат завишени дози белтъчини. Препоръчително е да се снабдите със суроватъчен протеин, който да приемате на равни дози през два часа. Започвате в 8 сутринта, а последната порция е в 6 вечерта. Тогава е предвидена и вечеря от 150 – 200 грама бяло месо, 500 – 600 гр. зеленчуци (сурови) и една единствена лъжица зехтин.

В следващите 2 дни от диетата за отслабване, протеинът се замества с плодове. През два часа приемайте по около 200 – 400 гр плод (в зависимост от личното ви тегло и пола). Например в 8: 00 яжте пъпеш, в 10:00 ягоди, в 12:00 круши и така нататък. В 18:00 часа отново е предвидена вечеря. Този път обаче тя се състои от голяма купа салата от сурови зеленчуци, 200 гр плод и протеинов шейк.

Строго забранено!

Ако искате да постигнете отслабване, по време на диетата е строго забранено да се приемат газирани напитки, чай, кафе и наподобяващи натурален сок продукти. Също така предписаното меню трябва да се спазва стриктно и да не се допускат отклонения. Пийте минимално по 2 литра вода всеки ден.

Препоръчително при диета за отслабване

Както и при всяка друга диета за отслабване, тук също се препоръчва да повишите двигателната активност. Подчертаваме, че това не е задължително и ако се чувствате изтощени, по – добре е да не правите упражнения.

Екзотични плодове:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване