Гроздова диета за отслабване от Елада

отслабване с грозде

отслабване с грозде

Лятото е към своя край, а с есента идват и сочните гроздови чепки, приканящи ни да вкусим от нектара на боговете. Още в древна Елада са използвали гроздето като сигурно средство за отслабване, пречистване на организма и лечение на десетки болести.

Съвременните специалисти също са категорични, че гроздовата диета за отслабване е сред най – ефективните и полезни хранителни режими. От нея има цял куп ползи които започват, но не свършват с изчистване на токсините, облекчаване на храносмилателната система, зареждане с енергия, понижаване лошия холестерол и др.

Медицинският термин за гроздолечение е ампелотерапия, а лекарите са категорични, че един курс на отслабване с грозде е полезен за тялото колкото цяла седмица на минерални бани. Първите исторически сведения сочат, че ампелотерапията е използвана още преди новата ера в Елада, Рим и Северна Азия. В началото на миналия век тази диета става изключително популярна благодарение на Йохана Бранд (мед. Сестра от Южна Африка) и печели милиони привърженици.

Важно е да се знае обаче, че лечението с грозде не се препоръчва при болни от диабет. Поради тази причина е хубаво да си направите консултация с личния лекар, който да даде зелена светлина.

Диета за отслабване с грозде

Самата диета с грозде е повече от проста и лесна. Достатъчно е само един – единствен ден в седмицата да ядете само от този плод и абсолютно нищо друго, както и да пиете достатъчно вода. Ако имате повече воля, може да играете по този начин до максимум три дни седмично. Така резултатите ще бъдат по – големи и ще се постигнат в по – кратки срокове.

гроздова диета за отслабване и пречистване

гроздова диета за отслабване и пречистване

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване