Диета с кисело мляко

диета с кисело мляко

млечна диета

Дали трябва да приемате мляко по време на диета за отслабване все още е спорен въпрос, но въпреки това ви представяме един изключително ефикасен метод за топене на килограми. С негова помощ се очаква да смъкнете около пет килограма за пет дни и да задържите успехите.

Тази диета се базира почти изцяло върху употребата на кисело мляко. За да е максимално ефикасна обаче има две основни изисквания: млякото да е биологично (истинско, а не наподобяващ продукт) и да е ниско маслено. Спазвайки тези неща, ще съумеете да направите истинско качествено отслабване.

Също така не е препоръчително да ядете плодове, които занижават нивата на pH и повишават киселинността в организма. Позволяват се слади ябълки, круши, банани, праскови, грозде или стафиди. Не забравяйте да пиете поне по една чаша чиста вода при всяко хранене.

Примерно меню за млечна диета

  • 8. 00: 150 гр. нискомаслен йогурт, плод, билков чай без подсладител (допуска се лъжичка мед на 1 чаша)
  • 10. 30: 100 гр. овесена каша, 100 гр. нискомаслена извара
  • 12. 00: Варено яйце, салата от краставици и домати, 100 гр. извара, плод
  • 18. 00: 500 гр. нискомаслено кисело мляко, ако сте гладни – банан

Този хранителен режим провеждайте в продължение на 5-7 дни, след което възстановете нормалният режим. В края не се нахвърляйте веднага върху тежките храни (все едно сте били наказани с диета), а постепенно захранвайте организма. Можете да повторите след 2 месеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет:
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване