5- те най- популярни диети за отслабване

Представяме ви 5- те най- популярни диети за отслабване. Ако имате нужда да свалите няколко килограма, ето някои от диетите, които са най- ефективни. Преценете да ли са пригодни за начина ви на живота и здравето и си изберете:

диети за отслабване2

1 . Диета Аткинс. Създадена е през 1972 от доктор Робърт Аткинс. Този режим на хранене се базира на контрола на инсулин в кръвта. Състои се от прием на по- големи порции протеини и намаляване на въглехидратите, за да се повишава нивото на инсулина. Резултатът е, че харчите повече енергия, отколкото приемате, и така отслабвате по- бързо.

2 . Диета Саут Бийч. Следва се от звезди като Джесика Симпсън, Деми Муур, Джесика Алба и Ева Мендес. Обещава да отслабнете с до 3 кг за седмица. Създадена е от кардиолога Артър Агътсън през 90- те. Диетата за отслабване се състои от 3 фази и се основава на контрола на нивото на инсулина, както и на бавно усвоимите въглехидрати.

3 . Диета Зоната. Диета за отслабване, която търси равновесие във веществата, и се следва от звезди като Дженифърдиети за отслабване Анистън. Трябва да се постигне пропорция между 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Така тялото топи излишните вещества от тялото. Контролира се нивото на инсулина.

4 . Вегетарианска диета. Също много известна диета за отслабване. Има различни варианти – полу- вегетарианска и лактео- вегетарианска. Избягват се храните от животински произход.

5 . Веган диета. По- радикална форма на вегетарианството. Не е само начин на хранене, но и житейска философия. Последователите на веган диетата не ядат никакви животински храни като месо, яйца и млечни продукти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване