Съвети за стегнато дупе

Може да постигнете стегнато дупе с няколко лесни съвета. Ако ви мързи да правите упражнения, за да го постигнете, поне следвайте тези принципи. Така ще имате добре оформено дупе!

дупе

Отслабването не винаги ви гарантира стегнато дупе. Дори при повече свалени килограми, дупето се отпуска и кожата увисва. Затова, ако нямате време за тренировки, следвайте тези съвети:

Не пийте алкохол и не яжте сладко. Въглехидратите са важни за здравословното хранене и не трябва да ги премахвате. Това, което не трябва да консумираме, са празните калории, които се съдържат в определени храни и повишават гликемичния индекс.

Такива калории се съдържат в алкохола, сладкото, маслото, колбасите и др. Те трудно се изхвърлят от тялото и се натрупват като мазнини. Разбира се, едно от местата, където най- много се трупат, е дупето.

Не се печете много на слънце. Дупето се излага много на слънце, а бикините стават все по- изрязани. Затовадупе1 използвайте добър слънцезащитен крем, за да не се отпуска кожата.

Не пропускайте хранене. Прескачането на хранене е лош метод за отслабване, по- скоро се получава обратния ефект. Тялото веднага разбира, че получава по- малко храна, затова започва да трупа мазнини, а дърпа енергия от мускулите. Най- лошото за дупето.

Ставайте от стола от време на време. Стоенето много часове пред компютъра е едно от най- лошите неща за седалището ви. Застояването предизвиква загуба на мускулите на бедрата, отпускане, както и лоша циркулация на краката и дупето. А задържането на течности обикновено води до целулит.

Не се къпете с гореща вода. Ако се къпете на температура по- висока от 37 градуса, наранявате кожата. Тя се изсушава. Мийте се с хладка вода и /или завършете със студена. Студената вода е много подходяща за активиране на кръвообращението и помага за по- стегната кожа.

Качвайте се по- стълби, дори да имате асансьор. Качването по стълби упражнява и тонизира мускулите и пречи на трупането на мазнини. Това е добър начин не само за отслабване, но и за поддържане във форма.

Ако следвате тези съвети, ще постигнете по- лесно мечтаното дупе. Лесни са за изпълнение и няма да ви отнемат много време.

Упражнения за дупе. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване