План за отслабване след Нова година

otslabvane-greshki

Искаме да свалим един номер на дрехите, да носим тези, които харесваме, а не тези, които ни стават… Преяждането по Коледните празници обаче силно затруднява тази задача в началото на годината.

Искаме да се грижим за фигурата си, но ни е трудно да устоим на сладкото, предпочитаме да се храним навън или да си купуваме готова храна, защото след уморителния работен ден нямаме време да готвим. Време е да промените всичко това. Ето как:

Организация

Записвайте си какво ще ядете всеки ден. Носете си малки закуски на работа и яжте преди да отидете на фитнес.

otslabvane-kilogrami

Не гладувайте

Много често пристъпваме към диетата с прекомерно желание и започваме да ядем повече плодове и зеленчуци от необходимото: почти не закусваме, на работа ядем съвсем малко, една салата и за вечеря ябълка. Това не е здравословно и не може да се храните по този начин дълго време. Ако се храните по- често, на малки порции и здравословно, ще сме сити през целия ден, изпълнени с енергия. Хранете се по 5 пъти на ден. На закуска може да ядете повече, вечерята трябва да е лека.

Вечната класика

Пийте много вода, яжте достатъчно фибри и се движете много.

Открийте какъв ви е прага на засищане

Открийте какво количество ви е нужно, за да се почувствате сити. Ако сме способни да контролираме количеството, което ядем, резултатите ще дойдат много бързо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване