Съвети за лека вечеря за отслабване

Вечерята трябва да е най- леката храна през деня. Това обаче рядко се спазва, точно обратното. Храниш се леко на работа, а после се тъпчеш у дома на вечеря. Това е последното хранене през деня, затова не отивайте с препълнен стомах в леглото.

супа

Някои добри съвети за лека вечеря

Не подминавайте супата. Винаги са чудесен вариант за вечеря. Съдържат малко калории, могат да се приготвят със съставки, подходящи за отслабване, и ще сте напълно сит. През лятото можете да ядете студена супа, а през студените дни да се стоплите хубаво с ястието. Примерна лека вечеря: супа, печена филия пълнозърнест хляб, намазанасалата1 с диетичен пастет, и 1 плод.

Винаги малко салата. Също отличен вариант да се заситите с малко калории. Може да смесите най- различни продукти, за да получите вкусна салата. Винаги имайте подръка зелени листа. Салатата може да е чудесна гарнитура съм порция месо.

– Изпийте един шейк. Ако не сте много гладни или искате нещо леко, направете си шейк. Те засищат много, могат да се направят от съставки, които помагат за отслабване. С още нещо дребно, се получава страхотна вечеря.

– Спазвайте диетата си, дори да имате гости. Да имате гости у дома, не означава да нарушавате режима си за отслабване. Може да приготвите за гостите си някои вкусни и диетични рецепти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване