Как лаймът помага за отслабване

Лаймът, известен още като зелен лимон, в доста отношения прилича на традиционния лимон. И също като него е доста ефективен в отслабването.

laim

Лаймът често е подценяват в диетите за отслабване, но има отлични качества. Може би защото е по- екзотичен и има по- различен вкус от лимона. Въпреки че няма да направи чудеса по отношение на теглото ви, цитрусът има много полезни свойства, които ще са ви от полза.

СВОЙСТВА НА ЛАЙМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

– Лаймът, също като лимона, помага за пречистването на тялото и има много полезни свойства за хората, които искат да отслабнат. Сам по себе си не може да направи чудеса, но диуретичните му свойства ще са ви полезни. Също така съдържа много полезни вещества. Антиоксидант е, защото съдържа витамин С и подобрява храносмилането и метаболизма.
– Добър начин да се възползваме от свойствата на лайма е като го консумираме всяка сутрин и всяка вечер, за по- добър laim-otslabvaneефект. Най- добре на гладно сутрин и вечер преди лягане. Ще ви помогне да изхвърлите излишните токсини и също да изхвърлите токсините от тялото.

ЛЕСНА РЕЦЕПТА ЗА ПРИЕМ НА ЛАЙМ

Съставки:

Един лайм
Чаша вода
Подсладител

Начин на приготвяне:

– Изцедете лайма и го смесете с вода, като добавите подсладител по ваш вкус. Може да е стевия или друг продукт. Така вече е готово за консумация.
– Освен свойствата, които притежава, ще получите висока доза витамин С и други антиоксиданти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване