Ефективна тактика, за да не напълняваме на Коледа – Виж Тук:

koleda-kilogrami-3

Искате ли да опазите фигурата си по Коледните празници? Има безотказен метод, който ще ви разкрием по- долу в статията! Вместо да се борите срещу всички изкушения, се съсредоточете само върху един враг – захарта. Ако избягвате тази храна, ще успеете да запазите теглото си.

Разбира се, няма да е лесно. Празниците предразполагат към отпускане и прием на повече храна, а сладкишите ни изкушават от всички страни.

Навярно сте чували, че рафинираната захар води до пристрастяване. Колкото повече ядете от нея, толкова повече искате още, а килограмите се трупат с лекота.

Ето 7 съвета как да не напълнеем по Коледа:

1. Помнете вашето мото: „Коледа без захар“. Ще ви предлагат всякакви сладости и изкушения, но любезно отказвайте. Може да използвате различни оправдания, например: „Вече се наядох“, „Не ми се яде повече“, „Не ми се яде сега сладко“ и пр.

2. Вместо сладкиши, наблегнете на плодовете. Сезонът предлага изобилие от цитруси, които хем са много сладки, хем няма как да напълнеете от тях. Ако много ви се дояде сладко, хапнете някакъв плод.

koleda-kilogrami-4

3. Пийте кафето и чая си без захар, можете да я замените със стевия

4. Избягвайте алкохола. Това ще е много трудно за повечето, но резултатите си заслужават. Алкохолът съдържа много захар. А и след като си пийнете повечко, волята ви едва ли ще е толкова желязна по отношение на сладките изкушения. Чашка- две вино са допустими, разбира се, но не повече от това.

5. Пийте много вода. Това е много полезен трик, за да избегнете захарните изделия.

6. Коледа е семеен празник, така че наблегнете на разговорите с вашите близки, а не на храната на трапезата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване