3 начина за топене на мазнини с джинджифил и лимон

otslabvane-djindjifil-1

Свойствата на джинджифила го правят много полезен за здравето и функционирането на организма. Някои от тях са насочени към подобряване работата на храносмилателната система.

Освен че подобрява храносмилането, активира метаболизма чрез т. нар. термогенен ефект, който предизвиква. По този начин джинджифилът топи мазнините и изгаря калориите.

Ако към свойствата на корена за отслабване, добавим още едно силно средство, което помага в тази посока, като лимона, ще получим наистина ефективна смес за регулиране на телесното тегло.

Ето три лесни рецепти за топене на мазнини с джинджифил и лимон:

otslabvane-djindjifil

Чай. Когато водата кипне, сваляме съда от котлона и добавяме парче корен от джинджифил. Трябва да кисне вътре 5 минути. Покриваме съда. След това сипваме в чаша и изцеждаме лимонов сок в нея. Напитката се приема на гладно.

Лимонада. Приготвя се сместа от вода и изцеден лимонов сок. Но не се сипва захар. Настъргва се 1 чаена лъжичка джинджифил и се слага вътре. След това може да се консумира.

Дресинг. Много е подходящ да овкусяване на салати. Обелваме малко парче джинджифил. Настъргва се и се добавя към лимонов сок.

Комбинацията от джинджифил и лимон подобрява различни храносмилателни проблеми. Подобрява чревната перисталтика.

Не се препоръчва обаче за хора с гастрит!

Сместа е изключително богата на витамин С. А също и на антиоксиданти. Освен това, повишава имунитета. Използва се и при простуда и грип.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване