Кисело мляко и ядки за качествено отслабване

диетаАко имате желание да отслабнете,  нека закуската ви да се състои от кисело мляко и най – различни ядки. Много специалисти от Харвард  смятат, че ако жените хапват повечко мляко и ядки,  със сигурност ще отслабват по- лесно.

Това не са някакви празни думи, а е резултат от изследване,  проведено върху 120 000 човека. Ако спазвате някаква диета, за да е ефективна тя,  не са важни калориите, които приемате, а количеството на приетите храни.

Ако ще се подлагате на диета,  нека ежедневното ви меню да се състоидиета предимно от пълнозърнести храни, кисело мляко, зеленчуци, лешници, орехи, бадеми и други ядки.

От изследването е доказано, че хората, които не ядат достатъчно кисело мляко, пълнозърнести храни, ядки, се хранят с висококалорични храни – например чипс, газирани напитки, шоколад и други сладки или мазни изкушения.

За да даде резултат една диета,  трябва не само да промените начина си на хранене, но и да усилите физическата активност. Подложете се на диета, но за да постигнете целите си и да се сдобиете с перфектна фигура,  я съчетайте с упражнения, усилена физическа активност, редовно посещаване на фитнеса, и се научете да живеете и да се храните здравословно.

Кои са качествените кисели млека. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване