Как да отслабнем завинаги

Знаете ли колко диети за отслабване съществуват? Истината е, че са много, и ще ви е нужно доста време,  за да ги преброите. С някои от тях отслабвате бързо, с други – малко по – бавно.

otslabvane-sled-30

Ние често прибягваме към диетите, които дават бърз резултат, но  в същото време съсипват организма ни. Пренебрегваме здравословния начин на живот, колкото и обещаващ да звучи той. Точно това е причината да не можем да отслабнем трайно – защото никой не иска да чака, дори и да знае, че резултатите ще са великолепни. Хората преминават от една драстична диета на друга още по – жестока, а накрая единствения ефект, който се наблюдава еotslabvane-hladilnik ефекта, наречен йо – йо.

Запомнете! За да отслабнете трябва да забравите за калоричните храни  и най – важното – да спортувате!  Хапвайте каквото пожелаете, защото организма има нужда от всичко, но в минимални количества, и не преставайте да се движите. Научете се да не преяждате, защото след ограниченията, ако отново започнете да прекалявате, килограмите отново ще се върнат. Забравете за сладкото, мазното, пърженото! Това не означава, че никога повече не трябва да се доближавате до тях, позволено е по мъничко може би веднъж в седмицата. Запомнете, че няма как да имате идеална фигура ако не вложите нещо от себе си!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване