Август е най – подходящ за отслабване месец

отслабване през август

Отслабване през август

Специалистите са единодушни, че в България най – подходящият за отслабване е месец август. Дължи не само на топлото време, което допринася за намаляване на излишните килограми, но и на изобилието от пресни плодове и зеленчуци, с които да запълним всяка здравословна диета.

Освен за отслабване, горещите августовски температури са много благоприятни и за цялостно изчистване на организма от натрупаните през годината токсини. Както се казва – с един куршум два заека. Започнете и ще спечелите тънка талия, както и невероятно изчистване на организма, което ще ви направи силни и енергични.

Предлагаме ви една супер лятна диета, която гарантирано ще смъкне до 10 килограма от теглото ви, ако не се подавате на странични изкушения.

Августовска диета за отслабване

Този хранителен режим се базира на четири основни продукта, които единствено трябва да приемате в продължение на четири дни: ябълки, диня, ориз и краставици. През първия ден ядете само ябълки, втория единствено диня, в третия ориз и накрая краставица. Изпълнявате в 2 серии, или общо 8 денонощия. След това за време със същата продължителност се храните с каквото искате, но броят на приетите калории за деня не трябва да надвишава 2 000. След като измине втората осемдневка, започвате отново редуването на четирите споменати храни.

Задължително условие за успешно отслабване е да пиете и по много вода – минимум по 2 литра на ден. Препоръчва се да се пие дори и повече, защото така няма да позволите на тялото да се дехидратира.

Ако желаете да помогнете на организма си да изгони по – бързо и лесно складираните отрови, не е лоша идея да приемате и очистително на всеки два дни. Хубаво е да се снабдите и с качествени витамини, както и с протеин на прах, от който да изпивате по една – две дози на ден.

отслабване през август

Август най – подходящ за отслабване

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване