8 топ храни за Отслабване на Корема

otslabvane-korem-2

Ако искате да стопите мазнините по корема, е добре да включите в ежедневното си хранене следните храни:

1. Ябълки. Те са много полезни за топенето на мазнините по корема. Съдържат фибри, поради което помагат да стомаха да се запълни, без да е необходимо да поемаме голямо количество друга храна. Освен това, са богати на антиоксиданти и съдържат пектин. Тази последна съставка помага за топене на мазнините както на корема, така и на цялото тяло. Води до освобождаване на мастните депа, а в същото време ограничава тялото да натрупва нови мазнини.

2. Домати. Съдържа големи количества витамини и минерали, поради което е известен със антикарцерогенното си действие. Благодарение на съдържанието на естествена киселина и на ликопен, е идеален за намаляване на мазнините по корема. Помага за превръщането на мазнините в енергия. Ако доматите са сготвени, тялото усвоява много по- добре ликопена.

3. Чесън. Съдържа големи количества алицин, вещество, което елиминира лошия холестерол. Алицинът пречи на натрупването на мазнини. Достатъчно е да ядете по две скилидки чесън на ден сутрин, за да се радвате да максимални резултати при топенето на мазнините.

bademi

4. Бадеми. Помагат за топенето на холестерола, като намаляват холестерола. Богати са на фибри и триптофан, които ни карат да се чувстваме сити за дълго време. Така ни предпазва от преяждане. Заради високото съдържание на протеини, помагат да развиваме мускулна маса, да имаме по- добро храносмилане и здравословна перисталтика. Идеалната дневна доза е 25 грама.

5. Краставица. Богата е на фибри и утолява глада за кратко време. Съдържа много вода. Тъй като цялата краставица има около 45 калории, е много подходяща за всеки режим за отслабване. Краставицата е диуретична, пречиства и стимулира леко храносмилането. Помага ни да елиминираме токсините от тялото.

6. Овес. Нискокалоричен е, регулира клетъчния метаболизъм и има пречистващ ефект. Ако при вас има наченки на сърдечен проблем, добре е да знаете, че овесът също така: регулира холестерола в кръвта, подобрява кръвообращението, помага на сърдечно- съдовата система. Помага ни да отслабваме по естествен начин, без да гладуваме.

7. Зелен фасул. Съдържа големи количества витамини, минерали, антиоксиданти, протеини и фибри. Кара ни да се чувстваме по- сити и така не се изкушаваме да приемаме допълнителни калории. Съдържа доста протеини.

8. Мед. По една лъжичка сутрин и преди лягане помага да топим мазнините по корема. Въпреки че медът е сладък, не е точно като захарта, тъй като съдържа още много полезни вещества.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване