6- седмична диета за отслабване с 10 кг! Виж Тук:

otslabvane-1

Ако искате да отслабнете с 10 килограма, ви предлагаме следната 6- седмична диета. Режимът е здравословен, а след като свалите желаното тегло, може да направите диета за поддържане, за да го запазите.

Първите две седмици са особено трудни, защото се изключват повечето въглехидрати. Но не ги елиминираме напълно, както в кетогенната диета. Трябва да накараме организма да стопи мастните резерви.

Диетичният 6- седмичен план всъщност е доста лесен. Идеята е да се увеличи консумацията на плодове и зеленчуци, на бяло месо, риба (бяла и тлъста). Ограничава се приемът на мазнини, сладкиши, сосове, полуфабрикати, които съдържат транс и хидрогенирани мазнини. Храненето е здравословно. Ястията се приготвят на пара, фурна или на скара. Не се яде изобщо пържено и панирано, както и мазни манджи.

otslabvane

Ето и какво представляват менютата за всяка седмица:

През първата седмица трябва да положим най- важните усилия. Ограничаваме максимално въглехидратите, като консумираме само тези на закуска – най- обилното хранене за деня.
През тази седмица няма да ядем паста, ориз, хляб, зърнени храни, картофи, нито моркови. Остават само зърнената закуска или печени филийки за закуска сутрин. Можем да ги комбинираме с източници на протеини като: шунка или пуешко филе, млечен продукт (чаша прясно обезмаслено мляко или кафе с мляко, плод или натурален сок ).

Като преди обедна закуска– кисело мляко или плод.

На обяд – месо на скара със зеленчукова супа, или зеленчуци на пара, или салата, както и чаша чай.

Като следобедна закуска – парче нискомаслено сирене, плод или сок.

На вечеря –  омлет, задушени или зеленчуци, бульон и чаша чай.

През втората седмица важат същите правила. Не можем да ядем паста, ориз, бобови култури.

През третата седмица включва една порция паста или ориз (винаги на обяд).

Четвъртата седмица е абсолютно същата като третата.

През петата седмица включваме бобовите култури. Имаме право на едно ястие с бобови култури и едно ястия с паста или ориз.
През шестата седмица имаме един свободен ден, в който ние избираме храната. Но трябва да внимаваме с порциите и да се пазим от преяждаме.

За да е ефективна диетата, трябва да включим редовно правене на упражнения и малко по малко да увеличаваме натоварването и издръжливостта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване