Диета за представителите на зодия Риби

piscesРибата не може да се похвали с висока жизнеспособност. Дори като деца, те са по-податливи на различни инфекциозни заболявания от другите зодиакални знаци.

Рибите са много чувствителни и емоционални, така че постоянен стрес може да ги доведе до депресия, от която някои се опитват да излязат с лекарства и алкохол. По същата причина Риби са склонни към употреба на наркотици.

Слабите места на Рибите са краката, които са склонни към подуване, особено глезените, често страдат от ревматизъм, абсцеси, тумори и разширени вени. Също така страдат и от различни инфекциозни и простудни заболявания. За този знак е много важно да запазят  „краката си топли.“

Основният проблем в храненето на рибите е свързан с факта, че те имат слаб черен дроб и процесите на детоксикация са нарушени. Много често за това спомагат и анормалните хранителни навици и диети. За това е много важно Риби да изберат точната диета и да са по-умерени към алкохола и храната. Така те ще избегнат много заболявания.

Риба трябва да избягват прекомерната консумация на захар и мазнини. Трябва да се яде по-малко месо, пържени ястия, топли сосове.

Препоръчително е често на своята маса да имат салати, домати, краставици, репички. Много полезни за тях са и морски риби, които съдържат много минерали и йод.
От плодовете диетолозите им препоръчват ябълки, грозде и нар. Също много полезни са орехите, слънчогледът и стафидите.
За да се поддържат в добро здраве  Рибите трябва да избягват бързото хранене.

Много подходяща система за тях е системата на разделното хранене и на честите захранвания, което намалява натоварването на отделителната система, намалява ферментация и насърчава по-доброто храносмилане.

Важно е също така да не пият сладки напитки веднага след хранене. Най-добре е да се пие минерална вода 30 минути преди хранене.
Ако искат да отслабнат, най-добре е да практикуват различните дългосрочни диети.

За бързо сваляне на килограми,  Рибите може да използват успешно диета на базата на зърнени култури, диета с морски дарове, както и нискокалоричните монодиети  с банан, ябълка, грозде и т.н.  Много полезни са и разтоварващите дни.
526px-BruceWillisLFDHpremiere07Примерно меню за диета на зодия Риби, изберете си салата от предложения списък:

а) зелена салата, краставица, манго, две супени лъжици извара;
б) 50гр шунка, портокал, зелен боб, чушки, лук, маруля;

в) 50гр пилешко месо, карфиол, зелен боб, зелен грах от консерва, магданоз;

г) варено яйце, домати филийки, две филета аншоа, два варени нарязани на кубчета     картофа, четири маслини, краставица, маруля.

Към салатата добавете и месно диетично ястие от предложения списък:

а) 50гр пилешко месо или шунка с ябълков сос (без захар), тиквички, карфиол, 125гр варени картофи;
б) един пай с риба, 75гр чипс, голяма мешана салата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване