Диета за представителите на зодия Дева

Майкъл ДжексънВъпреки крехкото си телосложение Девите имат отлично здраве и сред представителите на тази зодия има най-голям брой столетници. Девите се славят със силната си психика и от ранна възраст започват да се грижат за своето здраве и се опитват да се хранят диетично.

А това е много необходимо за представителите на тази зодия. В крайна сметка, най-слабата точка в тялото на Девите са червата, които са пряко свързани с обработката на храната.

В допълнение, към заболяване на червата Девите са предразположени към главоболие, гадене, екземи, псориазис и алергии. Те трябва да внимават с настинките, защото едно недоглеждане при тях може да доведе до заболяване на белия дроб. Също така те са податливи към треска и ревматични болки в ставите, долната част на гърба, раменете и ръцете.

Основният проблем в диетата на Девите е  нередовното хранене, големите порции и неправилният избор на продукти.

Девите трябва да избягват животински мазнини, консерви, пушени меса, сладкиши. Просто абсолютно противопоказна е употребата на алкохол.

В дневния хранителен прием трябва да присъстват задушени зеленчуци, тестени изделия, млечни продукти, различни  зърнени култури. Месото е най-добре да се приготвя задушено или печено на фурна. Препоръчително е да се използват растителни мазнини.

Подходяща е диетата на зеленчуци, богати на фибри: зеле, фасул, карфиол, целина, моркови, тиквички, тиква.

Техните плодове са: ябълки, грозде, круши, нарове, кайсии.

Енергийно Девите се зареждат от калиев сулфат и железен фосфат, които се съдържат в елдата, овесът, просото, ябълките и тиквата.

Чарли ШийнВ основата на здравословната диета на и хранене за представителите на тази зодия е простата здравословна храна, богата на фибри, с много зеленчуци и плодове. Най-важното е да се спрат на  правилната диета. Девите трябва да бъдат внимателни по отношение на диетата. Най-добре е да изберат правилната система за захранване, която се следва последователно. Много подходящо за тях са диетите на разделното хранене, система минус 60 и и др. За Девите са много подходящи вегетарианските диети.

Ако има спешна нужда от бърза диета за отслабване, най-добре да се спрат на диетите, базиращи се на зърнени култури, които в допълнение към намаляването на теглото ще помагат при прочистването на организма и нормализирането на червата. Може също така да се възползват от диети със зеленчукови супи и диета от диетолозите. Но нискокалоричните диети трябва да се избягват, тъй като те могат само да изострят проблема с червата на Девите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване