Диета за отслабване с целина

целинаАко искате да отслабнете, защото задържате течности и пълнеете, диетата с целина е за вас. Чрез този зеленчук ще се отървете от мазнините и течностите по естествен начин.

Целината е продукт, който е силно препоръчително да присъства в диетата ви за отслабване. Може да я включите както през зимата, така и през лятото. Това е чудесно, защото може да се възползвате от свойствата на зеленчука, без значение дали е студено или топло.

Целината съдържа вещества, които, щом попаднат веднъж в тялото, започват веднага да стимулират отделителната и храносмилателната система. В първи случай, въздействат върху производството на урина, а във втория – върху перисталтиката, като помага на тялото да се пречисти. Затова, с целината можете на направите диета, която да ви спаси от течностите и мазнините.

ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ С ЦЕЛИНА

20 минути преди закуска, една чаша чай от целина
Закуска: 1 чаша обезмаслено мляко с 1 лъжица овес. 1 филия пълнозърнест хляб с резен нискомаслено сирене.чай
Предиобед: няколко стебла от целина
Обяд: 1 купичка бульон от целина – заедно със зеленчука вътре. 1 порция пилешки или пуешки гърди на скара със салата от целина, зелени маслини, моркови и глухарче. Може да овкусите с ябълков оцет, зехтин и щипка сол. 1 пресен плод
Следобедна закуска: 1 чаша чай от целина, 1 обезмаслено кисело мляко
2- ра закуска: една шепа орехи, 1 чаша чай от целина
Вечеря: 1 купичка бульон от целина с лъжичка бирена мая. 1 диетичен желатин.

Това е едно примерно меню и на негова основа може да изработите свое собствено. Важно е да спазвате количеството чай, супа или бульон от целина. Чрез бульонът и чаят може да се възползвате от диуретичните свойства на целината. Освен това, целината може да използва и при други ястия.

Яжте целина, за да сте здрави. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване