Диета със зелева супа

Корените на диетата със зелева супа се крият далеч в древността. В миналото, бедното население на някои държави е оцелявало именно благодарение на този зеленчук и постните ястия от него, което накарало съвременните диетолози да му обърнат по – специално внимание.

отслабване със зеле

Отслабване със зеле

Хранителният режим продължава точно една седмица и правилното му спазване гарантира отслабване с около 4 килограма за този период. Същественото тук е, че за закуска обед и вечеря е позволена само зелева супа, в която са включени още зелени чушки, домати, моркови и гъби.

„Приемът на голямо количество питателна течност ще ви помогне да се чувствате сити. По този начин стомахът ви ще е пълен непрекъснато и изкушението да го наблъскате с висококалорични храни ще отслабне значително. Важно е супата да бъде безсолна, за да не се задържа водата в тялото”, разкрива Валерѝ Берковиц от Центъра за балансирано здраве в Ню Йорк.

Специалистът допълва, че тези на които подобна диета се струва твърде рязка, може да изкарат курс с нейния по – лек вариант. При него е позволено да се яде всичко, но 15 минути преди да седнете на масата, задължително трябва да изядете поне едно кастронче.

„Така няма да постигнете толкова бързо отслабване, но за сметка на това ще бъде напълно безболезнено и лишено от каквито и да било сътресения. Също така няма да бъдете лишени от основните хранителни вещества”, допълва тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване