Оранжеви плодове и зеленчуци за отслабване

оранжевоОРАНЖЕВИЯТ ЦВЯТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Хрумвало ли ви е, че цветовете на плодовете и зеленчуците могат да означават и други неща? Плодовете и зеленчуците в оранжев цвят са много полезни за диети за отслабване.

Плодовете и зеленчуците са неизменна част от здравословното хранене. Особено, ако искате да отслабнете с няколко килограма. Природата говори и групира чрез цветовете си.

Разбира се, не всички оранжеви плодове и зеленчуци имат толкова изявени отслабващи характеристики. Но цветът им означава, че съдържат много витамин С, фибри, бета каротен, антиоксиданти и много минерали. Всички тези съставки са необходими, когато решите да отслабвате.

ЕТО НЯКОИ ОРАНЖЕВИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ:

Пъпеш. Идеален антиоксидант, много полезен, когато искате да отслабнете. Съдържа и много фибри.

Праскова. Богата на пектин и на много минерали. Засища и пречиства тялото, затова е много подходящ плод за диетите заморкови отслабване.

Морков. Идеален заради съдържанието на бета каротен, фибри и способност да засища. Най- добре е да се яде суров. Никога няма да са излишни в диетата ви.

Портокал. Пиенето на портокалов сок означава здраве. Доставя фибри, минерали и витамини, полезни, когато отслабвате. Богат е на калий, който помага при топенето на мазнините.

Манго. Съдържа фибри и е диуретик. Много подходящ за диетите за отслабване, тъй като може да се комбинира с много продукти. Съдържа 60 калории на 100 грама и топи мазнините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване