Хранителни добавки при диета за отслабване

хранителни добавки

хранителни добавки

Когато спазваме диета за отслабване изниква въпросът достатъчно ли е да поемаме витамини чрез хранителни добавки, или е задължително да консумираме свежа храна. Да се даде правилен отговор е сравнително лесно, защото 99 % от специалистите са на едно мнение.

Естествените витамини са най – полезни

Съвременните суплементи практически са напълно еднакви с натуралните вещества и други важни за здравето елементи, но въпреки не са в състояние да дадат същия профилактичен ефект. Не се притеснявайте, тъй като те също носят огромна полза за тялото и са напълно безопасни.

Учените не са разгадали напълно този феномен, но почти всичките заявяват, че най – полезни са естествените съставки и уникалните комбинации от тях, които приемаме с храната. Независимо дали спазваме режим за отслабване или говорим за здравословно хранене, съдържащите се в продуктите полезни вещества са с максимално висок процент полезна усвояемост. Като цяло суплементите действат отлично и имат силно лечебно действие.

Комбинация от хранителни добавки и натурални витамини

Повечето лекари са склонни да смятат, че за човек най – полезно е съчетанието от природни витамини и фармацевтични препарати. Набавяните с храната практически лекуват, а взетите под формата на таблетки или сиропи усилват полезното действие неколкократно, затвърждавайки постигнатите резултати.

При отслабване и диета дори е силно препоръчително да приемате допълнително суплементи, тъй като в подобен период менюто обичайно е силно орязано и лесно може да се стигне до авитаминоза. Такова медицинско състояние може да ви извади от равновесие за дълго време и задължително трябва да се предпазите.

естествени витамини

Природните дарове са мощно оръжие за крепко здраве

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване
2 коментара по “Хранителни добавки при диета за отслабване
  1. Натурално каза:

    Много полезна статия 🙂

  2. Simov каза:

    Янтарна киселина чиста 99 % на прах, кристал.
    Цена: 250 гр. – 10 лв. и куриерски.
    За контакт 0876265091.
    Симов.

    ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА ЯНТАРНА КИСЕЛИНА

    Учените са доказали, че хората, които редовно вземат янтарна киселина, са весели и активни на всяка възраст и това е само едно от предимствата на тази хранителна добавка. Другите положителни аспекти могат да бъдат идентифицирани така

    1.В човешкото тяло янтарна киселина идва от храната, така че този продукт е напълно естествен, просто понякога не е достатъчен, при което човек се чувства умора и раздразнителност.

    2.Няма странични ефекти на лекарството, както и не води до пристрастяване, тя може да се пие през целия си живот и да се откаже по всяко време.

    3.На разположение на всеки клиент цена, освен това киселината се продава без рецепта, тъй като янтарната киселина не е лекарството, и се счита за добавка.

    4.Безвредно вещество за организма не се натрупва в органите, кисел вкус, напомнящ на лимонена киселина.

    5.Дори минимални дози имат положителен ефект върху организма.

    6.Янтарна киселина се препоръчва да се пие за общо отравяне, тя моментално неутрализира в тялото токсини и други отпадъци и дори алкохол, в допълнение, тази добавка предпазва от радиация.

    Противопоказания янтарна киселина: не се получиха никакви странични ефекти, мого рядко алергична рекция. Има заболявания, за които не се препоръчва лекарството да се пие: те са различни язви на храносмилателните органи, камъни в бъбреците, глаукома , хронична хипертония.

    ЯНТАРНА КИСЕЛИНА В МЕДИЦИНАТА

    По надолу са заболяванията, които са трудно могат да се излекува или облекчи болестта, ако в тялото няма да има достатъчно количество янтарна киселина:

    Диабет при прием на лекарството в тази болест, възстановяване на обменните процеси в организма и нивото на кръвната захар се нормализира.
    Във всеки рак трябва да се пие лекарството, той помага на организма да се неутрализира тумора и химио и лъчетерапията се прави по щадяща.
    Също така за щитовидната железа е необходимо да се пие киселината, като при тези заболявания се препоръчва да носят огърлица от кехлибар, който все още не е обработена.
    Гинекологични проблеми като извънматочна на шийката на матката, кисти на яйчниците, миома, вагинални нфекции. В някои случаи, на приемащи лекарството жени им помага да се отърват от безплодието.
    Заболявания на сърдечно-съдовата система. Киселината е в състояние да намали нивата на лошия холестерол в кръвта, освен това, той минимизира страничните ефекти на дългосрочната употреба на мощни лекарства и премахва вредните вещества от тялото. Мирковетов препоръчва да се взема янтярна киселина за тези, които наскоро са имали инфаркт или атеросклероза болен.
    Поддръжници на загуба на тегло с помощта на янтарна киселина твърдят, че тя е в състояние да се ускори обмяната на веществата, така че да се изгорят мазнините, и хранат може да се приема нормално без диети, като допълнение към хранате и спорта, киселина ще работи, за да се изгарят излишните килограми.
    Това е един непълен списък на заболяванията, за които може да бъде ефективна янтарна киселина. В действителност, тя има благоприятен ефект върху тялото в почти всички случаи и като цяло засилва деиноста на органите.

    ПРИЕМАНЕ НА ЯНТАРНА КИСЕЛИНА

    Има няколко начина за използване на янтарна киселина:

    В продължение на три дни, за да пият три таблетки /1 грам/ в един момент по време на хранене, последвано от един ден почивка. На този ден, се препоръчва да се яде храна, или поне да ограничат приема на местни продукти.
    Янтарна киселина е необходимо да се пие веднъж на ден, на сутринта на празен стомах. Количество от 1 грам от добавкат, трябва да се разрежда в чаша вода или сок и дасе пие половин час преди закуска. Тя не е подходяща за тези, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт.

    Ако има рак, се препоръчва да се пие по 10 / 5 гр./таблетки на ден, и ако случаят е сериозен, дори до 20 таблетки /10 гр./ на ден. Когато се прояви на махмурлук сепие по 1 таблетка на всеки час. Общо се вземат 5 таблетки.

    ЯНТАРНА КИСЕЛИНА В КОЗМЕТИКАТА

    Здравето и външния вид на човек са тясно свързани, и янтарна киселина като лекарство, може да се очаква, че не само ще помогне за описаните заболявания, но ще направи и външият ни вид по добър. Човешкото кожата става опъната , изчезват малки белези и знаци след акне. Кожата се почиства и започва да диша, петна са почти невидими, ако не изчезнат, намалява подпухналостта около очите са безизразни разширени вени, получава здравословен тен . В тъканта янтарната киселина подновява жизнените процеси и връща изгубените функции.

    Благодарение антивирусна и анти-алергични свойства, янтарната киселина е честа съставка в козметични лосиони, кремове, пилинги и други продукти за външен вид. Много често, янтарна киселина като добавка се предлага заедно с бирени дрожди, Много протеини в дрожди, имат активно взаимодействие с киселината, и като резултат се увеличава еластичността на мускулите, без болка след физическо натоварване, така че тя се взема и от спортисти.

    В дома с янтарна киселина може да се извърши медицински пилинг. Смесват се две супени лъжици с топла вода в резултат, трябва да се получи каша, и тя се прилага върху кожата със специална четка. Малко масаж , задръжте върху лицето за около десет минути и измийте с топла течаща вода. След процедурата не е необходимо да се нанася крем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване