Чесънът спира Косопада и засилва растежа на Косата:

kosa-chesan-2

Чесънът има множество приложения, свързани с гастрономията и медицината. Неповторимият му вкус и богатството на полезни вещества го правят една от най- здравословните храни.

Активните съставки на чесъна за много полезни и за здравето на косата ни. Може да се използва като алтернативен метод срещу косопада, а в дългосрочен план подпомага растежа на косата, без да провокира страничен ефект.

Въпреки че мирисът е много силен и са необходими няколко часа, за да изветрее, ползите му за красотата са безспорни.

Ето защо чесънът е толкова полезен за здравето на косата ви:

chesan-2

Съдържа вещества, които след като нанесем върху скалпа, стимулират кръвообращението към фоликулите на косъма, подобряват подхранването му и му осигуряват повече кислород.

Високото съдържание на сяра дава много положителни резултати при третирането на различни проблеми, свързани с косата, като косопад и пърхот.

Ако го използваме в продължение на няколко седмици, не само подпомага растежа, но и придава повече блясък, предпазва от агресивните външни фактори на околната среда и свободните радикали.

Освен това ни осигурява голямо количество витамини, минерали и протеини за косата. Съдържа значителни количества витамин С, Е и В комплекс.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Здраве

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване