Топ моделът Кандис Суонепол разкри как си е върнала фигурата след раждането:

otslabvane-candice

Как топ моделът на „Виктория Сикретс“ Кандис Суонепол успя да си върне фигурата след като стана майка? Красавицата разкрива своите тайни за перфектно тяло:

Започва деня си с душ и закуска за шампиони! Тя си хапва парче шоколадов кекс. Приготвя и своето задължително смути за красота от кокосово масло, олио от ленено семе, банан, протеин на прах, няколко боровинки или ягоди, чия, малко бадемово масло. Тази комбинация е особено подходяща за косата и кожата.

Моделката признава, че намерила рецептата за смутито в интернет. Тя редовно сърфира в мрежата, за да си търси интересни рецепти.

otslabvane-candice-1

След раждането значително е намалила кафето. Обикновено го смесва с безкофеиново кафе или горещ шоколад.

За обяд обича да си приготвя яйца. Менюто й включва още печена филийка с топено сирене, салата. Протеините трябва да от бяло месо. Често си приготвя риба. Когато е навън, си приготвя сандвичи, които си носи в кутийка.

Не обича да се лишава от храни, които обича, нито да прекалява с тренировките.

Моделът признава, че метаболизмът й винаги е бил бърз.

Но не разчита само на него. Като дете се е занимавала в балет. До ден днешен тренира редовно, като редува дисциплините: йога, пилатес, упражнения с тежести. А вечер – медитира. Поне два пъти седмично се усамотява и се отдава на медитация. Когато има нужда от помощ, се обръща към известния треньор Джъстин Хелбанд, който работи с много от моделите на „Виктория Сикретс“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване