Няколко лесни съвета за диетично хранене от Виктория Бекъм! Виж Тук:

Виктория Бекъм разкри своите тайни на хранене, за да има винаги перфектна фигура. Оказа се, че те са съвсем достъпни за всеки, а ефектът им е гарантиран.

Бившата певица от „Спайс Гърлс“ е известна перфекционистка и през годините винаги се е старала да изглежда зашеметяващо. Въпреки че е родила четири деца, 43- годишната модна икона се радва на все така идеална фигура.

Наскоро Виктория Бекъм разкри в социалните мрежи някои от своите трикове, за да я поддържа.

Един от тях е да пие по 2 супени лъжици ябълков оцет всяка сутрин на празен стомах.
Ябълковият оцет е богат на олигоелементи като калций, магнезий, мед, желязо. Подобрява храносмилането, балансира кръвното и холестерола, засища и стимулира обмяната на веществата.

Но приемът на оцет няма само положителни страни, а също и отрицателни. Въпреки че ускорява метаболизма и изчиства от токсините, може да навреди на стомаха и да понижи нивата на калий в кръвта. Така че, трябва да имаме едно наум с него. Препоръчително е също така да се разрежда във вода, тъй като киселината може да увреди емайла на зъбите или пък да провокира лош дъх.

Като сутрешна закуска, Виктория Бекъм яде овесена каша с плодове. Тя призна в социалните мрежи, че децата й също много я харесват и си хапват заедно с нея. Певицата приготвя овесената каша с бадемово мляко и й слага горски плодове, като малини и къпини.

Виктория Бекъм обожава зелените смутита, в които съчетава плодове и зеленчуци. Любимата й рецепта съдържа киви, лимон, зелена ябълка, портокал, кале и кокосово вода, а накрая се поръсва с чия. Певицата е кръстила напитката „зеленото чудовище на семейство Бекъм“. Всички пият това зелено смути сутрин на закуска, тъй като е същинска витаминозна бомба.

За обяд тя обича да яде салата. Една от любимите й рецепти се приготвя от бяла ряпа, маруля, лимонов сок и зелен фасул. Обикновено съчетава салатата с риба.
Между храненията, певицата предпочита да хапва малко обелени слънчогледови семки или тиквени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване