Как Ан Хатауей се стопи за ролята си в „Клетниците“

Много често на звездите в Холивуд им се налага драстично да променят външния си вид. Обикновено заради снимките на филм. Това направи Ан Хатауей, докато снимаше „Клетниците“ преди няколко години. Актрисата свали много килограми, буквално за няколко дни.

an-hatauei

Много често, дори на големите звезди – актьори, модели, певци, им се налага да се подложат на изключително нездравословни диети, защото бързо трябва да отслабнат. Това е част от работата им. Затова, трябва много да внимаваме с този тип диети.

Какво представлява диетата на Ан Хатауей в „Клетниците“?

Актрисата приемала на ден само по 500 калории. Ядяла по две овесени вафли два пъти дневно, 2 ябълки и протеинов шейк. С тази диета, Ан отслабва със 7 кг по време на снимките на филма, а преди да започне – още 5. Разбира се, толкова драстична диета е била под наблюдението на специалист.

Ан в "Клетниците"

Ан в „Клетниците“

Истината е, че този тип диети са доста нездравословни. Не може да разчитате да отслабнете с много килограми, ако сте с наднормено тегло, защото се провеждат само в рамките на няколко дни.

Обикновено човек приема по около 2000 калории, в зависимост от възрастта, физическата активност и пр. Ако искате да отслабнете, трябва да използвате диета с 1200 или 1500 калории дневно.

Ан Хатауей в „Клетниците“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/SyQ-0JOF1Qk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване