Супер тяло с диетата на Клаудия Шифър

Модната легенда Клаудия Шифър от години поддържа топ фигура с една и съща диета за отслабване. Хранителният режим на супермоделът се казва „5 плюс“. Диетата продължава пет дни като приемът на калории е доста ограничен.

По време на диетата, манекенката спазва строг хранителен режим. На шестия ден обаче, може да си угоди с нещо сладко, но само до 16 часа. После пие само вода.

Диетата на Клаудия Шифър ви осигурява 1200 калории дневно и с нея може да отслабнете поне с 3 кг за петте дни на продължителността й. Манекенката яде само плодове сутринта. Храненията й са разпределени на три пъти през деня. Менюто й включва салати, зеленчуци на пара, доматен сок, чай. Ето кои са основните правила на Клаудия Шифър за отслабване:dieta81
– Не се подлага на диетата прекалено често
– Внимава за качеството на храната
– Ограничава количеството

Идеята на диетата е да се редува приема на белтъчини с този на витамини. Този вид храни не съдържат много калории – около 700, но осигуряват необходимите вещества за здравословното функциониране на организма.

Освен че ще отслабнете, тази диета ви осигурява необходимите количества витамини и минерали. Ето какво включва менюто на Клаудия Шифър:

Закуска. Чаша чай с лимон и мед, 250 грама кисело мляко, плодове – без банани и грозде.

Втора закуска. Плодов фреш или айран.

Обяд. Задушени зеленчуци – без картофи, 2 филии пълнозърнест хляб или ориз.

Следобедна закуска. Чай или кафе, плод по избор

Вечеря. Риба или пилешко с гарнитура от зеленчуци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване