Салма Хайек отслабва със сокове

Актрисата Салма Хайек разкри някои от тайните си за красота

салма

Въпреки че е подложена на интензивен работен режим и пътува постоянно, мексиканската звезда успява майсторски да се избави от белезите на умора и винаги да се появи бляскава на светски събития. Салма Хайек разкри тайната на красотата, след като в продължение на години смайва света с чудесната си фигура – сокове, които пречистват тялото.

„ Правя ритуал за вътрешно пречистване, който продължава 2- 3 дни, в зависимост от състоянието на тялото ми“, разказва актрисата.

„Пречистването на организма чрез сокове за мен е като медитация – помага ми да се отпусна, да се концентрирам и да осъзнавам позитивните реакции, които изпитва тялото ми. Извън диетата, просто ми харесва да започвам деня си със зелен сок, който си измислям сама. Това е силна витаминозна инжекция, освен че е много полезна за тялото ми“, признава Салма Хайек.

Мексиканската актриса далеч не е единствената звезда, която е изкушена от пречистващите сокове. Топ- моделът Алесандра Амбросио също разчита на тях, за да има красива кожа и да поддържа фигурата си. Доста известни дами прибягват до диетата с трите сока, за да отслабнат и пречистят тялото си само за 3 дни.

Салма Хайек танцува със змия. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване