Най – лесното и вкусно отслабване с диетоложката Енджи Касабие

enji_kasabieРецептите за отслабване на топ диетоложката д-р Енджи Касабие включват редица любими храни и още цяла дозина екзотични ястия като – скариди, английски стек, сьомга, ливански, сирийски и гръцки лакомства.
Особеното е, че храненето с тези вкусни ястия може да се съчетава с алкохол.
Хората, които се нуждаят от стимул, за да се решат на диета за отслабване, имат пред себе си жив пример – диетоложката Енджи Касабие не отстъпва по фигура на световните топ модели. Теглото й е 46 килограма, а мерките й – талия, ханш, бюст са -58- 88-75. На всичкото отгоре Ейнджи споделя, че никога не е пазила диети, но спортува всеки ден. Не по задължение, а защото обича ежедневните физически упражнения и ако пропусне дори ден тренировка, се чувства все едно е болна.
Пациентите още от входа на кабинета й ще се почувстват като в телевизионно студио. По стените са закачени огромни плакати на любимите им кино – екшън актьори Силвестър Сталоун, Шварценегер , Жан-Клод ван Дам, които неотдавна бяха в България за да снимат екшън лентата „Непобедимите-2”. На всеки от тези фотоси присъства и Ейнджи Касабие, която угажда на
кулинарните изисквания на гостуващите екшън героите.
Ейнджи касабие е запозната в детайли с кулинарните предпочитания, тегло, диети и метаболизъм на всяка от тези холивудски звезди:
„Арнолд Шварценегер например винаги си поръчва по две порции от всяко ястие. От родните гозби особено много му харесва родната шопска салата, а иначе любимо ястие са муу мариновани пилешки месца.
Жан-Клод ван Дам е голям месар, поддържа формата си консумация на чисто протеиново месо, без никаква мазнина. И Джейсън Стейтъм endji-kasabieконсумира печено пиле в огромни количества, а Долф Лундгрен пък набляга основно на супите. Така Ейнджи касабие описва кулинарните предпочитания на екшън четворката, поне по времето докато са снимали у нас.
Лична заслуга на Енджи Касабие е главоломното и скоростно отслабване на холивудския актьор Андрю Тиернън, който се снима в продължението на филма „Триста”.

„Андрю беше с над 20 кг. наднормено тегло и се наложи много скоростно да ги свали заради ролята си в лентата. Не разполагахме с почти никакво време. С диетата, която му направих, и с изтощителните тренировки, на които го подложих, той не само отслабна с 20 кила за 2 месеца, но и разви хармонично и атлетично тяло, като на същински спартанец.
Успехите си в диетологията Д-р Касабие обяснява с разработените наскоро от нея fitness menu и енергийна напитка с екстракти от плодове и зелен чай, която подобрява обмяната на веществата в организма и стопира вълчия апетит. Особеност е, че с приема на напитката се яде минимум по 6-7 пъти дневно. Диетата включва дни, в които не се консумира нищо преди 12 часа, а в други не се поглъща никаква храна след 6 часа вечерта. Правят се паузи между храненията от по 10 часа, но те се предписват индивидуално в зависимост от метаболизма на всеки човек. В тези часове организмът най-активно гори мазнини. Диетата не е трудна, по-организирана е. Човек се чувства сит и жизнен. Наскоро организирах диетична кухня, от която можете да си поръчате храна за вкъщи, отворих и диетичен ресторант, в който се приготвят едни от най-вкусните десерти в столицата. Няма как да им устоите”, хвали се топ звездната диетоложка Енджи Касабие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване