Колин Фарел свали 20 килограма с помощта на диета с риба тон

колин фарелКолин Фарел отслабва с цели двадесет килограма с диета, препоръчваща консумацията предимно на риба тон, съобщават медиите. Актьорът се подложил на безпощаден глад, заради ролята, която трябвало да изпълнява във филма „Траийдж”. Там Колин Фарел влиза в ролята на военен кореспондент с психически проблеми. Но за да участва със филма разбира се имало няколко условия. Точно заради тази роля режисьорът – Денис Танович принудил Колин да отслабне с няколко килограма. Диетата, която той спазвал обаче според много диетолози не може въобще да се определи като здравословна. Цели две седмици Фарел се хранел единствено с риба тон – по две консерви дневно, диетична кола, и неподсладено черно кафе. Всъщност риба тон често е включвана в т.н. средиземноморски диети, но тази, на която се подлагал актьора няма нищо общо с тях. Здравословна или не обаче всички сме свидетели на блестящите резултати, и ще признаем, че ефект има, и усилията със салата с риба тонсигурност са си стрували.
Актьора не само, че взе ролята, но зарадва и зрителите, фенките и почитателките си с новата си визия.
В менюто на средиземноморската диета влизат освен различните видве риба, също така и салатите, пилешкото месо, лимона, виното и зехтина, с който можете да приготвите салатата или месото, но недейте в никакъв случай да пържите. Приготвяйте ги варени, печени или на пара.
След като провели различни изследвания учените стигат до извода, че средиземноморските диети освен, че помагат за отслабването, всъщност са и много полезни, защото намаляват нивото на холестерола и свеждат риска от инфаркт до минимум.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване