Кели Озбърн отслабва с гъби

келиМного голяма част от хората избягват гъбите, защото смятат, че от тях се пълнее. Това мнение разбира се е погрешно, дори напротив. Изглежда, че редовната консумация на гъби дори помага да отслабнем, и то за отрицателно време.

Именно с диета, основаваща се на гъби,  отслабва Кели Озбърн. Тя намалява с няколко размера дрехите си през изминалата година и не крие, че от това започва да се чувства много по – добре.

Гъбите помагат и на Кейти Пери да отслабне в ханша, талията и дори бедрата.

Най – хубавото на гъбената диета е, че помага да отслабнем,  в която част от тялото искаме, без да намаля обиколката на гърдите. Прекалено хубаво звучи, дори и малко преувеличено, но това е самата истина.

Тази диета придобива все по – голяма известност заради добрите резултати, които дава. Ако трябва да съдим за нея по телата на тези две известни личности, трябва да признаем ефективността и.

Всичко е много просто. Единственото условие е да хапвате непрекъснато гъби за период от две седмици. Хубаво е да ги ядете сурови, за да извлечете полезните им съставки. Разбира се, това не е задължително.
Приготвяйте си ги по какъвто начин желаете, но не пържете.

За всяка диета спорта е задължителен, защото без движение няма как да отслабнете.

Кети Пери е сред певиците с най- секси форми. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване