Как отслабва актрисата Голди Хоун

Голди ХоунКогато известната американска актриса усети, че е натрупала някое излишно килце, и има нужда от отслабване, предприема една много лесна и бърза диета. Нейната продължителност е девет дни, но е подходяща само за такива жени, които са свикнали да ограничават менюто си. Дамите, които обичат повечко да си похапват трудно биха се справили с нея.
Докато трае диетата всеки ден пийте около 3 или повече литра вода.
Съчетавайте диетата със спорт. Най – хубаво е ако упражненията, които правите са избрани от вашия фитнес инструктор. Диетата позволява приемането на различни храни, които в никакъв случай не трябва да се смесват. Целта е да не гладувате, а просто да се храните разделно. Актрисата твърди, че с този режим отслабва с около 5 килограма.
През първите три дни звездата яде единствено кафяв ориз. Той трябва да бъде добре сварен. Не му слагайте никакви подправки, нито пък мазнина.
Яжте колкото поискате, но не прекалявайте. Към ориза може да добавите само магданоз, чубрица или копър.
Сладките неща, като например шоколада, тортата или някакъв друг сладкиш са строго забранени. Не се хранете след 18 часа.
отслабванеПрез следващите три дни сменете ориза с пилешко месо. Консумирайте го без никакви подправки и мазнини, пийте възможно повече вода, и не прекалявайте с храненията.
Последните три дни от диетата ще са ви най – трудни, защото тогава единствената ви храна ще са ябълките. Хапвайте ги по пет пъти на ден. Можете да ги ядете както сурови, така и опечени. Можете да вечерята и по – късно, както и да пиете зелен чай – разбира се без никакви подсладители.
Ако няма как да издържите на това бедно меню спазвайте диетата първоначално за пет дни. След като свикнете ще ви е по – лесно да я прилагате за по – дълго време, по този начин ще можете да отслабнете и с повече килограми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване