Как Мария Илиева отслабна с 12 кг

мария илиеваМария Илиева отслабна с цели дванадесет килограма чрез диета, без да гладува. На представянето на песента си „Играя стилно” певицата привлече погледите с прекрасната си фигура, а на раздаването на призовете появата и с много къси панталонки прави много добро впечатление на всички нейни фенове.

За шест месеца Мария се вталява с много лесна диета. Най – важното нещо е човек да се храни здравословно, за да набавя на организма си необходимите му витамини и минерали, и отслабването ще дойде от само себе си – съветва Мария Илиева.

Певицата обяснява, че сутрин закусва с каквото и се похапва, но естествено в умерени количества, без да прекалява. През деня обаче нещата стоят много по – различно – тогава си позволява единствено зеленчуци, и някакво нетлъсто месо – например пилешко, пуешко, риба – варено, или печено, но в никакъв случай пържено.

Всички диети съветват човек да не яде преди лягане, защото тогава най – много се пълнее. Мария спазва това правило идиета вечеря цели пет часа преди да е дошло времето за сън. Много важно е редовното пиене на вода, и тя споделя, че на ден пие по четири литра, понякога дори и повече.

За да отслабне тя не е спортувала и не е правила фитнес упражнения, но пък за сметка на това непрекъснато била в движение, ходела на репетиции, отделяла време за разходки.

Много голям принос в оформянето на фигурата и има стилиста и Васил Божилов, който непрекъснато и давал съвети как може да постигне желаните резултати.

Мария Илиева – „Играя стилно“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети
Един коментар по “Как Мария Илиева отслабна с 12 кг
  1. Йорданка каза:

    Звучи супер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване